Houtkoning
Home Tuinhout Tuinschutting
Categoriëen
Easy Cube->
Schaduwnet en Schuifzeil
Prieel en Paviljoen
Carport en Garage
Blokhut->
Tuinhuisje en Tuinkast
Containerberging
Dierenverblijf
Buitenspeelgoed en Speelhuisje->
Speeltoestel / Speeltoren->
Tuinscherm->
Tuinpoort->
IJzerwaren->
Olie en Beits
Tuinhout / Palen->
Tuinhek en Tuinpoort
Pergola
Bloembak en Rolborder
Tuinmeubel
Buitenkeuken en barbecue
Terrasverwarmer
Tuinhaard/BBQ (beton)->
Vlonder , Tuintegel en Kunstgras
Waterornament / Vijver
Sauna->
Hottub , Jacuzzi en Zwembad->

Informatie
Afhalen/bezorgen/betaling
Privacy verklaring
Plaatsing en montage
Algemene voorwaarden
Bedrijfsgegevens
Neem contact op
Links

Blokhutten                                 Klik hier en vindt alle soorten blokhutten!!

Blokhut keuze
Een blokhut is de ideale oplossing voor uw ruimteprobleem of dient, met bijvoorbeeld een veranda, als zomerhuisje voor de zwoele zomeravond. De blokhutten worden in diverse kwaliteiten cq. houtdikten geleverd van een houtdikte van 19 mm tot wel 70 mm dik ! Het geselecteerde Zweeds vurenhout wordt verwerkt tot de zogenaamde stapelbouw. Een blokhut plaatsen is daarom vrij gemakkelijk, en er is geen speciaal gereedschap benodigd. Als dakbedekking worden meestal dakshingles gebruikt welke in diverse kleuren verkrijgbaar zijn.Verder zijn er voor de blokhutten opties verkrijgbaar zoals een houten vloer en een dakgotenset, evenals stormankers ter versteviging en ter voorkoming van opwaaien van de blokhut.

Blokhut advies
Het advies is wel om de blokhut, voor het monteren, helemaal te behandelen. Nadat de blokhut is opgebouwd dient deze nog twee maal behandeld te worden. 

Blokhut fundering
Een goede fundering is natuurlijk de basis van iedere blokhut, deze dient 100% waterpas en zuiver haaks te zijn. Aan de fundering van een blokhut moet extra aandacht besteed worden, deze extra tijd zal met het plaatsen van de blokhut zeker worden ingehaald.

Blokhut op maat
Blokhutten kunnen geheel op maat geleverd worden, de kosten zijn wel hoger dan een standaard model of maat, ook dient rekening gehouden te worden met een langere levertijd. In de webshop van Houtkoning Dodewaard word een ruim assortiment in blokhutten aangeboden. Ook plaatsing montage door Houtkoning is mogelijk.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Archief

Bezoek ook ééns de website: www.meeuwisz.nl dinowood.nl
Houtkoning